Stop båtene med flyktninger

Det virket som Hagen klarte å sette sinner i kok forrige uke med å gi en «hva var det jeg sa» uttalelse angående flyktninger i Norge. Med nordmenn i sjokk og politikere fra venstresiden som uttalte sin avsky om hvor smakløst at noen kan si noe slikt.

Det skal ikke mye til for å sjokkere i Norge. Egentlig ganske lite om man tar en titt på undersiden av kloden, i et land som ligger langt vekk fra resten av verden.

Landet jeg ymter til er Australia. Der snakker de ikke bare om frykten for islamisering og introdusering av sharialov. Det å sette Halal stempel er en form for islamisering og gjør mat uspiselig for gode hvitekristne australiensere.

Her snakker politikere, både på høyre- og venstre-siden, at de skal stoppe båtene – «Stop the boats.» Og at å være flytkning og komme med båt gjør deg til en ulovligflyktning, hva det måtte være.

De tror faktisk at å søke asyl ved å ta seg til landet er ulovlig.

Men det verste er jo at de tror at om de gjør å være båtflyktning ulovlig så vil den informasjonen nå ut til alle land og båtene vil slutte å komme. Folk i krigsherjede land vil gå online på Internet via sin iPhone 5 og søke asyl mens bomber går av utenfor.

Ganske realistiskt, eller?

Det er hva jeg har levd med i tre år. En ren galskap som ikke likner noe som helst. Det hva politikere sier, hva journalister kommer ut med på TV og hva folk i gata synes her om flyktninger får hva Hagen sa virke som noe ganske hjertevarmende.

Mildt sagt surrealistiskt.

Og nå forsøker Australian Labor Party, ledet av Australias statsminister Julia Gillard, få gjennom en lov som fjerner Australia fra flyktningsonen. Så om du tar deg til Australia for å søka asyl blir du fort fraktet til en av øyene de har satt opp base for å sende asylsøkere, på samme måte USA sender folk til Guantanamo.

Det er også viktig å få sagt at alle i Australia er ikke rasister. Det er nok faktisk en minoritet som er rasister her, men de som ikke er det er ganske så stille av seg. Mens de som hater alt som ikke er hvitt gaper for full hals.

Men alle klør seg undrende på hodet over at folk fra andre land synes Australia er et ganske rasistiskt land.

Litt av en gåte, ikke sant?

Det som dessverre er en større gåte er at FN ikke gjør noe snart. De er ganske raske med å gi ut sanksjoner til fattige land, men rike vestlige land får bare en mild kjennepreken.

Skal bli deilig å komme tilbake til Norge til jul. Vekk fra dette jingoistiske landet som brittene har totalt ødelagt ved å dumpe en gjeng idioter som har nesten drept hele urbefolkningen.

Reklamer